mei 2023

Alexander Broussard – speelt Billy Joel

Veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer Alexander Broussard vertelt aan de hand van de  mooiste liedjes van Billy Joel over  het leven van deze grootmeester.

Alexander Broussard  is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. In deze boeiende solovoorstelling, leidt hij zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Bestel hier uw kaarten: