juni 2022

Concert met V-Capella

Een uitgesteld kerstconcert inhalen in de zomer. Voor V-Capella kan dat!

Geen kerstliedjes ditmaal, maar wel met diezelfde prachtige meerstemmige zang. Met begeleiding van Luko Hans.

V-Capella is een vierkoppige vocal groep uit Dedemsvaart, met meerstemmige zang. Speciaal voor hun concert bij de Reestkerk worden ze begeleid door Luko Hans op vleugel en Annet Lentink op viool. Ze gaan natuurlijk ook a-capella zingen. Geen toeters en bellen. Het is muziek in haar puurste vorm. Gecombineerd met de akoestiek van De Reestkerk zal dit tot een unieke muzikale avond leiden!

De muziek die u kunt verwachten varieert van The Beatles, Tears for Fears en ABBA, tot Adèle, John Legend en Pharrell Williams. Daarnaast worden de meest prachtige nummer uit musicals gezongen: The Lion King, Aida, Zorro, Les Miserables en Soldaat van Oranje komen voorbij.

Bestel je kaarten via:

Dit concert is het alternatief voor het kerstconcert wat in december 2021 vanwege corona maatregelen geannuleerd moest worden. Hierdoor zijn er al een flink aantal kaarten verkocht. We raden u aan op tijd te bestellen.