okt 2022

Dashboard Danglers – Take me Home

Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen met o.a. Marcel de Groot

Een avond Country en Americana van de Dutch Westcoast’ door de nieuwe vijfkoppige band Dashboard Danglers met rasmuzikanten!

The Dashboard Danglers – Bullet-Ray Photography

Deze voorstelling is de eerste theaterproductie van The Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen. Na 14 jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken vond hij het tijd voor iets anders. Nieuwe nummers, geschreven in samenwerking met Boudewijn de Groot. Het betere country-lied met meerstemmige vocalen. Een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen!

Tijdens dit evenement is er een pauze. Nadien bent u welkom voor een drankje  U kunt daarvoor muntjes aanschaffen.

Bestel uw ticket: