mrt 2023

Debby Petter – Niet te geloven

Een beklemmende en toch ook luchtige monoloog van Debby Petter over een vrouw die opgroeit in een diepgelovige gemeenschap.

Een beklemmende en toch ook luchtige monoloog van Debby Petter over een vrouw die opgroeit in een diepgelovige en bange gemeenschap. Een sekte waar God alles wat leuk is verboden heeft.

Alles komt in deze voorstelling langs. Van Ruinerwold tot de Jehova’s. Maar ook de wereld zonder enig geloof komt ter sprake. Hoe vrij ben je daar eigenlijk?

Debby vertelt het verhaal vol humor over geloof, wanhoop en liefde.