febr 2023

Ed Struijlaart

Een spetterende avond met  de gepassioneerde singer- songwriter gitarist Ed Struijlaart.

Ed Struijlaart – fotograaf Vanessa Hofstra

Ed Struijlaart stort zich vanaf 2010 op zijn grote passie: Muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart and Hands’ (2012) gooit hoge ogen. Ed krijgt een 3FM award nominatie, maakt indruk in voorprogramma’s van BLØF, Ilse Delange en Alain Clark en op festivals. Hij scoort zijn eerste gouden plaat met ‘Make It On Your Own. Bij ons in de Reestkerk speelt hij absoluut de zaal plat!