RoemiRumscheidt-zebra
14
febr 2021

14:00 u. - 16:00 u.

Vrij entree

Expositie “#colorlove” – Roeli Rumscheidt

#Colorlove is de titel van deze kleurrijke expositie van voornamelijk stillevens. Ook zijn prachtige landschappen te zien: figuratief en heel kleurrijk.

Op zondag 14 februari is de expositie geopend voor genodigden. Vanaf 20 februari is de expositie iedere zaterdag en zondag t/m 18 april 2021 geopend van 14:00 u. – 16:00 u.

In verband met maatregelen rondom corona is de expositie onder voorbehoud.

Roeli Rumscheidt is begonnen als modeontwerper en via de Rietveld Academie (Amsterdam) en Academie Minerva (Groningen) in de kunst terecht gekomen. Roeli heeft een lange periode landschappen geschilderd. Ze werd geïnspireerd door de mooie omgeving van Hattem, waar zij inmiddels 30 jaar woont en werkt. Momenteel richt zij haar aandacht ook op zeer kleurrijke fantasievolle stillevens en portretten. Roeli exposeert regelmatig en werkt ook in opdracht.

Goed om alvast te weten: op zaterdagmiddag 20 februari geeft Roeli een workshop “stilleven schilderen” in de Reestkamer. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Men kan zich hiervoor aanmelden via expositie@reestkerk.nl onder vermelding van workshop Roeli. 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u snel in en blijf op de hoogte.