nov 2022

Hannah Mae

Een avond met de talentvolle singer-songwriter uit Emmen, die bekend is geworden met haar debuutsingle Back to You

Hannah Mae (1998) kreeg als talentvolle singersongwriter bekendheid met haar debuutsingle ‘Back to You’. Ze heeft meerdere songs geschreven in Nashville waaronder haar single ‘Little Things’. Hannah Mae zit bij hetzelfde platenlabel als Ilse DeLange. Haar muziek is te omschrijven als Rootsy Americana met een voorliefde voor countrymuziek.

Bestel hier uw kaarten: