29
sept 2023

20:15 uur

Entree €20,00

** UITVERKOCHT ** Stef Bos en Rob Chrispijn – Er is meer

Een duo voorstelling van Stef Bos met tekstschrijver Rob Chrispijn

Over wat we niet waar kunnen nemen, onder de grond, boven de wolken, voorbij de snelheid van het licht. En in ons. Ze denken hardop, vertellend en zingend. Een voorstelling om het denkraam in het  hoofd open te zetten.

Stef Bos is, ook in de Reestkerk, een oude bekende. We zijn blij dat hij ons benaderde voor deze bijzondere voorstelling!

Stef behoeft nauwelijks toelichting in Nederland. Sinds hij begin jaren negentig doorbrak met het album ‘Is Dit Nu Later’ behoort Stef Bos tot de meest gewaardeerde Nederlandstalige singer-songwriters. Zijn open blik en lange schrijfervaring geven zijn liedjes een soort licht- en tijdloosheid. Het zijn taalmonumentjes, waarin de muziek in dienst staat van het verhaal.

Stef Bos is veel in het nieuws geweest. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en  maakt al 30 jaar eigenzinnig, Nederlandstalig materiaal op het snijvlak van pop en kleinkunst. 

Stef is een groot bewonderaar van Rob Chrispijn.

Rob Chrispijn was jarenlang als tekstdichter hofleverancier van Herman van Veen. Zijn succesvolle loopbaan begon hij met een vrije vertaling van Suzanne van Leonard Cohen, die in de uitvoering van Herman een grote hit werd.

Andere artiesten die teksten van hem zingen zijn onder andere Liesbeth List, Leonie Jansen, Paul de Leeuw, Stef Bos, Hans Dorrestijn en Lenette van Dongen. Ook Angela Groothuizen en Ellen ten Damme zingen regelmatig teksten van Rob.

Door zijn medewerking aan het dichtersprogramma’s  ontdekte hij hoe leuk het is om zelf voor het publiek te staan. Hij blijkt een ontwapenende en geweldige verteller te zijn. 

Chrispijn is ook fotograaf en mycoloog,  liefhebber van paddenstoelen.  Hij publiceerde verscheidene boeken over de kunst van het kijken naar paddenstoelen.

De voorstelling is uitverkocht

Voor een vlotte en soepele organisatie van deze voorstelling melden we u het volgende:

  • Vooraf krijgt u koffie/thee aangeboden van de Reestkerk.
  • Tijdens deze voorstelling is er geen pauze.
  • Voor uw consumptie na de voorstelling zijn muntjes tegen betaling verkrijgbaar.
  • Uw entreebewijs is op naam en kunt u fysiek of via uw telefoon aantonen.
  • Voor deze voorstelling kunnen entreebewijzen niet worden gerestitueerd of geruild voor een ander concert of optreden.
  • Uw entreebewijs is overdraagbaar. U hoeft dat vooraf niet aan ons kenbaar te maken.
  • In verband met de entree tot de kerkzaal is binnenkomst na de aanvangstijd alleen vanaf de pauze mogelijk. We verzoeken u daarom op tijd aanwezig te zijn.
  • Een vrije gift stelt de Reestkerk altijd op prijs. U vindt daarvoor een mogelijkheid in de centrale hal. Bedankt voor uw bijdrage.

De voorstelling is uitverkocht

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u snel in en blijf op de hoogte.