sept 2022

Tim Knol

Tim Knol met nummers van zijn nieuwste album, vers van de pers!

Wij zijn heel blij dat hij bij ons komt optreden, Tim Knol!

Zingen, liedjes schrijven,  podcasts maken, parttime wandel-guru; Tim Knol zit niet stil. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd gaat het Tim voor de wind. Inmiddels heeft de man uit Hoorn vier albums op zijn naam en is de vijfde in de maak. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen.

Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk.

Eind augustus komt zijn nieuwe album uit en daar kunnen wij op 10 september volop van genieten!

Bestel je tickets via: