Roeli Rumscheidt
5
september 2021

14:00 uur

Vrij toegankelijk

Expositie Roeli Rumscheidt

Roeli Rumscheidt exposeert haar schilderijen in de Reestkamer in Balkbrug! Van 5 september t/m 20 november 2021 is haar werk te bewonderen in deze prachtige expositieruimte. De opening van de expositie, op zondagmiddag 5 september, is alleen toegankelijk voor genodigden.

#Colorlove is de titel van deze kleurrijke expositie van voornamelijk stillevens, maar ook prachtige landschappen want haar werken zijn figuratief en heel kleurrijk. Roeli Rumscheidt is begonnen als modeontwerper en via de Rietveld Academie (Amsterdam) en Academie Minerva  (Groningen) in de kunst terecht gekomen. Roeli heeft een lange periode landschappen geschilderd, geïnspireerd door de mooie omgeving van Hattem, waar zij inmiddels 30 jaar woont en werkt. Momenteel richt zij haar aandacht ook op zeer kleurrijke fantasievolle stillevens en portretten. Roeli exposeert regelmatig en werkt ook in opdracht.

Op zaterdagmiddag 16 oktober geeft zij een workshop “stilleven schilderen” in de Reestkamer. Maximaal 15 deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden via expositie@reestkerk.nl o.v.v. workshop Roeli.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u snel in en blijf op de hoogte.