12
okt 2024

20:15 uur

Entree €23,50

Tim Knol met Bluegrass Boogiemen

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen eigen, speciaal voor dit concert geschreven nummers die door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de ‘nietsvermoedende’ festival/club-bezoekers enorm enthousiast ontvangen worden. 

In 2019 brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat ‘Happy Hour’ uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. Het album was een groot succes.

Tim & Blue Grass Boogiemen spelen voornamelijk eigen, speciaal voor dit concert geschreven nummers die door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de ‘nietsvermoedende’ festival/club-bezoekers enorm enthousiast ontvangen worden. 

Bestel hier uw ticket: https://www.ticketkantoor.nl/shop/TKnol

Voor een vlotte en soepele organisatie van deze voorstelling melden we u het volgende:

  • Vooraf krijgt u koffie/thee aangeboden van de Reestkerk.
  • Voor uw pauzedrankje of uw consumptie nadien zijn muntjes tegen betaling verkrijgbaar.
  • Uw entreebewijs is op naam en kunt u fysiek of via uw telefoon aantonen.
  • Voor deze voorstelling kunnen entreebewijzen niet worden gerestitueerd of geruild voor een ander concert of optreden.
  • Uw entreebewijs is overdraagbaar. U hoeft dat vooraf niet aan ons kenbaar te maken.
  • Op de dag van de uitvoering kunnen kaarten aan de kassa worden gekocht, tenzij het is uitverkocht. Informeer eventueel telefonisch bij de organisatie van de Reestkerk.
  • In verband met de entree tot de kerkzaal is binnenkomst na de aanvangstijd alleen vanaf de pauze mogelijk. We verzoeken u daarom op tijd aanwezig te zijn.
  • Een vrije gift stelt de Reestkerk altijd op prijs. U vindt daarvoor een mogelijkheid in de centrale hal. Bedankt voor uw bijdrage.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u snel in en blijf op de hoogte.