Kunstexposities in de Reestkamer

Sinds enkele jaren is er achter de Reestkerk een multifunctionele ruimte aangebouwd, de Reestkamer. Deze mooie moderne ruimte met zijn fantastische uitzicht en prachtige lichtinval vraagt bij uitstek om kunst aan de muren.

Kunstenaars weten inmiddels de weg naar deze expositieruimte te vinden, waar 5 keer per jaar een prachtige kunstexpositie kan worden bekeken. Deze exposities worden volop bezocht door belangstellenden en wandelaars.

Een groep enthousiaste suppoosten en commissieleden zorgt ervoor dat de kunst, de kunstenaar en zijn/haar publiek hier optimaal tot zijn recht komt. Bij interesse in de expositiemogelijkheden kunt u contact opnemen met expositie@reestkerk.nl

Kijk via https://reestkerk.nl/agenda/ voor de meest actuele exposities.

Lopende expositie

Expositie “Rondom de Reest”

Elke zondag van 10 juli tot en met 25 september 2022 (m.u.v. 18 september).

Het Reestdal op de grens van Overijssel en Drenthe , gezien door de ogen van 3 kunstenaars die elk hun eigen kijk hebben op de schoonheid van dit unieke natuurgebied. Vastgelegd op doek en papier.

meer informatie >