Kunstexposities in de Reestkamer

Sinds enkele jaren is er achter de Reestkerk een multifunctionele ruimte aangebouwd, de Reestkamer. Deze mooie moderne ruimte met zijn fantastische uitzicht en prachtige lichtinval vraagt bij uitstek om kunst aan de muren.

Kunstenaars weten inmiddels de weg naar deze expositieruimte te vinden, waar 5 keer per jaar een prachtige kunstexpositie kan worden bekeken. Deze exposities worden volop bezocht door belangstellenden en wandelaars.

Een groep enthousiaste suppoosten en commissieleden zorgt ervoor dat de kunst, de kunstenaar en zijn/haar publiek hier optimaal tot zijn recht komt. Bij interesse in de expositiemogelijkheden kunt u contact opnemen met expositie@reestkerk.nl

Kijk via https://reestkerk.nl/agenda/ voor de meest actuele exposities.

Lopende expositie

Expositie Claudia van de Leur

1 mei tot en met 3 juli. “Groen met vleugels” is de titel van deze expositie waarin de natuur en vogels centraal staan en gevangen worden in houtsneden en tekeningen. Claudia: “Naar buiten, banjeren, met schetsblok en potlood of fotocamera is voor mij de ultieme ontspanning én inspiratie.

meer informatie >